Waarom ben ik nog single?

Waar blijft die man?

Tegenwoordig wordt er veel verwacht van vrouwen. Een carrière, een huishouden, de perfecte lijn, ... En daarbovenop dan ook nog een relatie. Waar blijft die knappe, grote, sterke, lieve, rijke, trouwe man?

Daar heeft elke vrouw natuurlijk haar eigen idee over. "Het ligt niet aan mij", "Waar kom je zo iemand tegen", "Er zijn geen echte mannen meer", ...
De waarheid ligt uiteraard ergens in het midden. Ben je online daten en Tinder beu? Graag challenge ik jouw idee, en vertel ik je wat een dergelijke man in een vrouw verwacht. Zo maak ook jij meer kans op die man!

Wie ben ik?

me

Ik ben Joost. In 2011 haalde ik mijn masterdiploma informatica aan de Universiteit van Hasselt. Tijdens die tijd, maar ook in de 8 jaren daarna, heb ik mijn interesse in de mens ontdekt en mijn vrije tijd daaraan gespendeerd. Als kers op de taart heb ik dan ook een diploma relatie coach behaald met grootste onderscheiding.

Even daarvoor kwam ik via via Sofie tegen, die alleen een appartementje huurde. Nadat ik haar vertelde dat ik relatiecoach wilde worden, vroeg ze mij: "Waarom ben ik nog single?"
Het uur dat daarop volgde heb ik haar beeld over haarzelf, haar ideale man en haar ideale relatie in vraag gesteld. Met een constructief gesprek heb ik haar geholpen haar overtuigingen bij te stellen, waardoor ze zich nu geschikter opstelt voor de man die zij zoekt.
Uiteindelijk vertelde ze me wat ik voor haar betekend heb: een andere kijk, nieuwe inzichten, constructieve houding, een luisterend oor. Maar wat ze het belangrijkst vond: ze voelde zich geholpen en heeft nu een positievere kijk op de toekomst.

In de eerste plaats wil ik vrouwen helpen met hun succes bij mannen. Dit kan echter niet zonder het grote plaatje te snappen. Heb je problemen met eender welk type menselijke relatie? Ook hier kan ik je bij helpen, of het nu over vriendschap, liefde, scheidingen, ... gaat!

Niet tevreden? Geld terug.


Uiteraard begrijp ik dat het moeilijk is om ergens in te springen of geld te geven aan iets waar je nog niet in gelooft, of nog niet van overtuigd bent. Gegeven mijn overtuiging en de klantervaringen, bied ik dan ook de niet tevreden, geld terug garantie .

Dit geldt enkel voor de eerste sessie. Indien je na de eerste sessie beslist verder te gaan, vervalt deze garantie.

De individuele sessies gaan door tussen Leuven en Hasselt in België. We werken in individuele sessies waarin we jouw situatie en jouw leven verbeteren.

Per sessie van een dik uur reken ik €130.

Tot binnenkort!

BEL NU

MAIL NU

STUUR EEN BERICHT OP FBPS: discretie en open-mindedness zijn zeer belangrijk voor mij. Ik garandeer volledige privacy.KLANTERVARINGEN